Încă o palmă pentru Consiliul Județean condus de liberalul Adrian Veștea. A pierdut recursul cu doctorul Alexandru Grigoriu

Consiliul Județean Brașov pierde pe banda rulantă procesele din instanță. După ce președintele Adrian Veștea a pierdut în urmă cu câteva săptămâni procesul cu Asociația Civică pentru Demnitate în Europa (ADEC), condusă de Dan Tanasă și a fost obligat să îndepărteze două inscripții în limba maghiară de la ieșirea din județul Brașov către județul Covasna, azi a mai primit o palmă din partea justiției. Mai exact, instituția pe care o conduce a pierdut recursul în procesul cu doctorul Alexandru Grigoriu.

Solutia pe scurt: Respinge recursurile formulate de pârâţii Consiliul Judeţean Braşov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, precum şi de către terţul intervenient Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, împotriva sentinţei civile nr. 195/CA/05.03.2019 pronunţată de Tribunalul Braşov – Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, pe care o menţine. Obligă recurenţii pârâţi, în solidar, să achite intimatului reclamant Grigoriu Ioan-Alexandru suma de 2.380 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 09.04.2019. 
Document: Hotarâre  320/2019  09.04.2019”, scrie pe portalul instanței. Astfel, pe langă faptul că  pierdut, CJ are obligația să achite și cheltuielile de judecată. Astfel, într-o lună, instituția județeană a achitat cheltuieli totale de aproximativ 1000 de euro, bineînțeles, din bani publici, adică ai brașovenilor.

Cu alte cuvinte, concluzia este clară, angajații Consiliului Județean Brașov greșesc mult, iar brașovenii plătesc, altfel nu se explică aceste eșecuri. Precizăm că tot în urmă cu câteva săptămâni vicepreședintele Adrian Gabor a fost prins băut la volan, având undeva la peste 2 la mie alcoolemie, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal. Acesta ridică numărul aleșilor județeni de condamnați sau cercetați penal la 5, PNL fiind singura formațiune politică din Brașov care are probleme mari cu legea.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: