Încă o palmă pentru administrația liberală de la Consiliul Județean Brașov. Medicul Grigoriu a fost eliminat ilegal din concursul pentru postul de manager

Medicul Alexandru Grigoriu a câștigat o nouă bătălie cu administrația liberală din Consiliul Județean Brașov. Instanța i-a dat dreptate, medicul a fost nedreptățit de administrația județeană. Mai mult decât atât, Consiliul Județean este obligat să achite din nou daune, de această dată suma de 5.950 (cheltuieli de judecată), bineînțeles, pe spatele brașovenilor. Interesant este cine va răspunde pentru toate aceste bâlbe ale Consiliului Județean Brașov, aceste erori care probabil au avut alt scop prin îndepărtarea medicului de la conducerea unității spitalicești. Poate este timpul ca cel mai zâmbăreț dintre șefii Consiliului Județean Brașov să iasă în fața presei cu o declarație pentru că nu este pentru prima dată când se gafează pe banii brașovenilor. Poate că este timpul ca șeful CJ sau cel răspunzător direct de aceste nereguli să plătească din buzunarul său toate cheltuielile ce țin de acest caz, nicidecum să fie luați bani din bugetul județului.

”Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul GRIGORIU IOAN ALEXANDRU în contradictoriu cu pârâţii CONSILIUL JUDEŢEAN BRAŞOV şi SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE ŞI NEUROLOGIE BRAŞOV, şi în consecinţă : Anulează rezultatul negativ al selectării dosarului depus de reclamant în vederea înscrierii la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager, persoană fizică, a Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov. Anulează Decizia de soluţionare a contestaţiei din 24.05.2019 în ce îl priveşte pe reclamant. Obligă pe pârâţii Consiliul Judeţean Braşov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, să îl declare admis pe reclamantul Grigoriu Ioan Alexandru în procedura de selectare a dosarului de înscriere la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager, persoană fizică, a Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov. Respinge ca neîntemeiată excepţia lipsei calităţii procesual pasive a pârâtului Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, excepţie invocată prin întâmpinare de acest pârât. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenţie principală formulată de Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov. Obligă pârâţii în solidar să achite reclamantului 50 lei şi 5.950 lei cheltuieli de judecată, reprezentând taxa judiciară de timbru şi onorariu avocat. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune Tribunalul Braşov. Pronunţată azi 11.09.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 396 al.2 NCPC.
Document: Hotarâre 796/2019 11.09.2019”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: