Încă o lovitură pentru liberali. ISU Brașov se delimitează de apariția unei poze în ziarul de campanie al PNL

Reprezentanții ISU Brașov au reacționat imediat în cazul fotografiei din ziarele de campanie ale PNL Brașov în care apărea un angajat ISU, dar și Secretarul de Stat, Raed Arafat. Mai exact, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, susține că instituția nu a știut de apariția fotografiei în publicații electorale. Cu alte cuvinte, liderii PNL au acționat și au postat fotografia fără acordul celor de la ISU. S-au folosit de imaginea bună a acestora pentru a acapara capital electoral. În concluzie, pentru a-și atinge obiectivele politice, liderii PNL târăsc în campania electorală oameni care nu au nicio treabă cu acțiunile lor.

”In urma fotografiei aparute in publicatii apatinând partidelor politice, va aducem la cunostinta faptul ca ISU Brasov se delimiteaza ferm de diferite asocieri politice si că institutia noastra manifestă echidistanta si impartialitate fată de orice candidat cu apartenente politice.

Respectiva fotografie a fost facută la o vizita de lucru a domnului secretar de stat, dr. Raed Arafat, în municipiul Brasov.

Precizam ca scopul fotografiei nu a fost de promovare a unor formatiuni politice si, de asemenea, reprezantantii ISU nu au fost anuntati de aparitia fotografiei în publicatii sau panouri electorale”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: