Încă 3 candidați ALDE pentru primăriile din județ. Ironii la adresa Guvernul Orban: ”Au anulat contractele pentru autostrăzi, dar au rezolvat problema trotinetelor” (VIDEO)

Liderii ALDE Brașov au ironizat astăzi Guvernul României într-o conferință de presă organizată la sediul partidului.

Suntem bucuroși că aseară s-a bătut recordul mondial la ordonanțe de urgențe care evident că distrug mecanismul democratic, minimalizează rolul Parlamentului. Evident că nu suntem de acord cu aceste ordonanțe.

Avem însă și motive de bucurie. Aveam o gravă problemă în România, cea a circulației. Când au ajuns la guvernare, cei de la PNL au anulat contractele de finanțare a autostrăzilor. Brașovul rămâne izolat. În schimb, aseară, au reparat ceva din ce au stricat. Au stabilit cum circulă trotinetele. Noi nu știam de ce este așa urgent. Vedeți, temperaturile sunt din ce în ce mai scăzute și probabil va fi invazie de trotinete pe drumurile publice. Dar, gata s-a rezolvat”, a spus ironic Ionică Anuțoiu, liderul ALDE Brașov.

De asemenea, Anuțoiu a ținut să lămurească și problema alianțelor la nivel de partid. ”Vreau să vă spun că ALDE nu va face nicio alianță cu nimeni la alegerile locale, vom merge singuri. Nu vom fuziona cu niciun partid în acest an. Se lansează acest zvon, dar nu va fi nicio fuziune cu nimeni„ a adăugat Ionică Anuțoiu.

Tot în conferința de presă susținută miercuri, conducerea ALDE Brașov a prezentat și 3 candidați la alegerile locale din vară. Printre aceștia se numără și Ștefan Octavian Ciolan care va candida la Primăria Codlea.

Am decis să îmi depun candidatura pentru funcția de primar la Codlea în primul rând pentru că am considerat în cele 2 mandate de consilier local că este nevoie de mai multă maturitate. În al doilea rând este nevoie de onestitate. Eu consider că administrația publică locală, astăzi, ar trebui să-și recâștige respectul. Mi-aș dori să văd că de la propunere la faptă și că de la soluție la implementare, lucrurile se vor scurta. Și că de la începutul lui iulie 2020 vom avea o administrație publică locală îndreptată către nevoile cetățenilor”, a spus Ștefan Ciolan, consilier local ALDE Brașov, candidat pentru Primăria Codlea.

Vezi și declarațiile altor candidați ALDE!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: