În ultimele 24 de ore nu s-au mai dat nici măcar un sfert din amenzile aplicate până acum pentru nerespectarea ordonanțelor militare

Direcția de Sănătate Publică Brașov informează că astăzi, în județul Brașov, 256 de persoane sunt în carantină și 371 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

■ Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu”, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” și Poliția Locală au continuat misiunile impuse de starea de urgență, efectuând controale și verificări, escortând convoaie auto și asigurând paza locațiilor de carantinare.

■ În ultimele 24 de ore s-au efectuat 267 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu.

■ Efective formate din 36 de polițiști au însoțit 6 convoaie auto care au tranzitat județul.

■ Polițiștii brașoveni au verificat 7 societăți comerciale și o persoană fizică autorizată, sub aspectul respectării interdicțiilor pe timpul stării de urgență, nefiind constatată nicio abatere.

■ Pe lângă misiunile specifice executate de către polițiști, pe raza județului Brașov, în data de 07.05.2020, au fost organizate și desfășurate 7 acțiuni punctuale, în care s-au constituit filtre rutiere, cu scopul verificării respectării măsurilor dispuse prin ordonanțele militare în vigoare, îndeosebi cele privind restricțiile de circulație auto. În acțiuni au fost angrenate aproximativ 60 de forțe de ordine și siguranță publică, fiind verificate peste 300 de persoane și peste 200 de autovehicule. Forțele de ordine acționează în continuare pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanțele militare adoptate, în scopul prevenirii și limitării COVID-19, a combaterii criminalității sub toate formele ei, precum și în vederea asigurării siguranței publice.

■ În urma activităților desfășurate, polițiștii și jandarmii brașoveni au aplicat 130 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 36.000 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991, ale OUG 195/2002 și ale altor acte normative în vigoare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: