În timp ce secretarii de stat din Ministerul Sănătății fac turul televiziunilor centrale, în spitalele din țară pacienții COVID mor în incendii sau sunt sedați și legați de paturi

Se întâmplă în România în anul 2021! La Sibiu, pacienții confirmați cu virusul COVID-19 au fost sedați și legați de paturi.Într-un interviu acordat unui site local din Sibiu, un fost angajat al secției ATI de la Spitalul Județean a povestit cum bolnavii în fază critică erau legați de mâini și de picioare, iar mulți pacienți ar fi murit sufocați. Mai mult decât atât, reprezentanții Parchetului au precizat că vor deschise un dosar penal pentru omor în acest caz.

Incendiile din ultimul an, persoanele decedate în incendii, mizeria, șpăgile oferite în plină pandemie și acum tratamentul inuman la care au fost supuși pacienții COVID scot la iveală putregaiul din sistemul de sănătate și managementul defectuos de la nivelul Ministerului Sănătății. În pofida problemelor din ultimul an, din spitalele românești, niciun reprezentant al Ministerului Sănătății nu și-a înaintat demisia, așa cum ar fi firesc. Când se aflau în opoziție, solicitau demisia la orice, acum, când sunt la putere, țin cu dinții de scaune.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: