În premieră la Kruhnen Musik Halle | Isteria From 80’s to 2000

Brașov, ești pregătit pentru cel mai mare party retro?
Kruhnen Musik Halle aduce, în premieră, un nou format care-ți va da ocazia să-ți reamintești de vremea primelor discoteci și a casetofoanelor! Energie molipsitoare, fente pop-rock, eurodance și papuci tociți?

Începe prima ediția a evenimentului care se se va desfășura sub genericul Isteria “From 80’s to 2000”!

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, tu, parte din generația celor de 20-45 ani, vei putea să redescoperi muzica techno-dance al cărei tempo rezona perfect cu o adolescență plină de surprize. De la înălţimea gumei Turbo, a adidaşilor FILA, a filelor din Carnetul de CEC și a posterelor din cameră, lucrurile păreau să țină o veșnicie.
…Și, acum te trezești în mijlocul unor piese să te întrebi cum, după atâția ani, ai reținut cuvânt cu cuvânt. Te-am văzut de câteva ori.
Petrecerea aceasta este pentru tine! Atmosfera celor mai marcanți ani va fi recreată prin decoruri, atmosferă și, bineînțeles, muzică.

DJ/MC SABIUTZA, unul dintre cei mai apreciați DJ-i autohtoni, redactor muzical la ProFm – Lider Fm Galați, va veni în spatele platanelor.

Prețul unui bilet este de 10 lei- până la ora 23.00- și 15 lei după această oră. Biletul se achiziționează de la local în seara evenimentului.

Kruhnen Musik Halle a devenit clubul cu cea mai dinamică evoluție la ora actuală, trecând cu ușurință peste convențiile impuse de alte locații. Spațiul are o capacitate de 1100 de locuri, iar în octombrie aniversează 3 ani. Funcționează ca terasă și club; scena de aici a devenit cea mai cunoscută din oraș, cu o sonorizare de excepție, DJ rezident și o abordare a tuturor genurilor de muzică.

Biletele pentru următoarele concerte s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, iar programul  lor este disponibil și pe pagina de Facebook.

Parteneri media: Kiss Fm, Zile și Nopți.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: