În premieră | General Levy vine la Kruhnen Musik Halle

Booyaka Booyaka! General Levy, incredibilul pionier al culturii jungle, un veteran pe scena urban-progresivă britanică, care s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane, vine pe scena Kruhnen Musik Halle.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15  februarie 2020, la Kruhnen Musik Halle din Brașov. Accesul publicului se va face începând cu ora 21:00.

Dacă genul reggae este indisolubil asociat cu rastafarismul, spiritualitatea și cu muzica universală în care se poate transpune orice naţionalitate, jungle-ul a apărut ca o expresie culturală la începutul anilor ’90. Aceasta se afla în inițiativa câtorva tineri din clasa inferioară a Londrei, care, fiind sătui de opresiunea instabilității socio-economice, au creat cultura rave.

Paul Levy a.k.a General Levy este un brand creator de trenduri și niciodată unul tributar, iar faptul că acesta vine să aniverseze alături de noi 25 de ani de carieră, ne confirmă că ar merita să ne scriem pe cartea de vizită ,,am fost să-l văd pe veteranul care spune că jungla-i masivă’’


General Levy a cucerit publicul la 19 ani. Mai târziu, a obținut premiile „Cel mai bun album reggae”, „Cel mai bun single” cu piesa „Heat„ și „Cel mai bun MC”, iar după lansarea piesei „Incredible” cu M-Beat, nu a mai fost nimic la fel.
A urmat o ascensiune bruscă pentru General, hitul ajungând în top 10 mondial și soundtrack-ul comediei „Ali G Indahouse„ rupând barierele.

Dincolo de talentul incontestabil și de charismă, explicația ascensiunii lui poate fi căutată și în propriul ,,mix’’ muzical (ska, rock steady, jungle, garage, calypso, soul, hip-hop, drum’n’bass și reggae).
De la Garance Reggae Festival, Realbeat Reggae Festival la Electric Castle, General Levy a cucerit toate publicurile. Talentul de MC, DJ, compozitor și producător vine ca urmare a colaborările de top cu DJ-ul jamaican Capleton, Sly & Robbie, Danakil și Desmond Dekker, dar și prin faptul că s-a înconjurat de muzicieni cât mai originali:  Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style și Baldas.

Așadar, General Levy revine cu aceeași abordare vizionară.
www.general-levy.com/
www.facebook.com/generalevy
www.myspace.com/generalevy
www.xrayproduction.com

Biletele s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, iar mai multe update-uri legate de eveniment pot fi urmărite și pe pagina de Facebook.

Biletele se mai pot achiziționa și în format fizic de la clubul Rockstadt:
Primele 100 Bilete – 30 Lei
Următoarele 100 Bilete – 40 Lei
Ultimele bilete – 50 Lei

Kruhnen Musik Halle a devenit clubul cu cea mai dinamică evoluție la ora actuală, trecând cu ușurință peste convențiile impuse de alte locații din Brașov. Spațiul are o capacitate de 1100 de locuri, iar în octombrie a aniversat 3 ani. Funcționează ca terasă și club; scena de aici a devenit cea mai cunoscută din oraș, cu o sonorizare de excepție și o abordare a tuturor genurilor de muzică.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: