În perioada 28-29 martie va avea loc cel mai mare târg de locuri de muncă din Brașov

First Job School organizeaza in perioada 28-29 martie 2019, intre orele 09.00-18.00 cea de-a V a editie a CELUI MAI MARE TARG DE LOCURI  DE MUNCA la International Trade Center Brasov. La eveniment vor fi prezente peste 70 de companii ce pun la dispozitia  persoanelor interesate de gasirea unui loc de munca dar si celor care doresc sa-si schimbe locul de munca actual peste 600 de pozitii vacante.

Ofertele de angajare sunt din toate domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, turism etc. Angajatori de renume din Brasov cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati. De asemenea sunt oferte pentru persoanele care doresc sa lucreze in strainatate cu salarii pornind de la 1800 euro/luna, fara comision de recrutare. Organizatorii preconizeaza participarea a peste 2000 de candidati.

First Job School are o experienta de peste 18 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 5000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor  de locuri de munca in mai multe judete: Sibiu, Mures, Harghita, Constanta etc.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: