În loc să construiască spitale, liberalii le închid și pe cele existente

Administrația liberală a demarat un amplu proces de comasare și desființare de spitale în Brașov. De câteva zile se află în dezbatere publică și proiectul privind aprobarea inițierii procedurii de desființare a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Brașov prin reorganizare. Cu alte cuvinte, mai dispare încă un spital. ”Reorganizarea” liberală cuprinde și schimbarea sediului Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov din actuala locație la secția exterioară Mârzescu a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

”Mă întreb oare, acești oameni nu se gândesc deloc la sistemul de sănătate din Brașov? În loc să construiască spitale, ei le închid pe cele existente. Se vorbește mult și de interese imobiliare. Îi vedem pe ministrul Sănătății și pe președintele Consiliului Județean Brașov că fac poze prin spitale și se laudă cu proiectul privind spitalul regional, ba chiar și cu un spital județean. Din păcate, sunt doar promisiuni electorale, pentru că realitatea ne-a demonstrat că ei fac cu totul altceva, iau alte măsuri în sănătate.

Vreau să le atrag atenția liberalilor să nu se mai joace cu sănătatea brașovenilor. Aceasta trebuie să fie pe primul loc. Dacă nu sunt în stare să administreze unitățile medicale din Brașov, să lase pe alții care se pricep. Vedem pe zi ce trece tot mai mulți oameni nemulțumiți care își spun povestea pe rețelele de socializare. Brașovenii detaliază dezastrul din spitale, prezintă pe larg lipsurile și postează fotografii cu igrasia din încăperi. În loc să facă poze zilnic pe la Aeroport, președintele Consiliului Județean Brașov ar trebui să meargă în spitale și să rezolve problemele de acolo, care, din ce vedem, sunt multe. Să lase campania electorală și să se ocupe de treburile pentru care este plătit de instituție. Cu siguranță nu primește bani pentru a se poza zilnic pe câmpuri”, a declarat revoltat, Marian Rasaliu, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Brașov.

Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: