În fiecare campanie electorală liberalii brașoveni construiesc câte o sală polivalentă. Cum comentează internauții aceste ”realizări” (FOTO PLIANT PROMISIUNI 2016 )

Liberalii brașoveni conduc detașat în topul promisiunilor la nivel local. Nu există campanie electorală să nu vorbească despre marile proiecte ale municipiului. Numai că, mai toate rămân la stadiul de…proiect.
În campania electorală din 2016, primarul George Scripcaru promitea în pliantele care sufocau căsuțele poștale ale brașovenilor că va realiza următoarele:
–Renovarea totală a Centrului Istoric
–Finalizarea Aeroportului Brașov
–Extinderea domeniului schiabil spre Pârâul Rece-Râșnov
–Construirea noului spital
–Preluarea și renovarea Gării Brașov
–Planul de mobilitate Urbană în zona Metropolitană Brașov
–Susținerea artei și culturii
–Dezvoltarea sportului brașovean
–Construirea de locuințe ANL pentru personalul medical și din educație
–Construirea unei săli multifuncționale

La primul punct ”Renovarea totală a Centrului Istoric”, în 3 ani de la alegerile din 2016, primarul Scripcaru a reușit să reabiliteze o singură clădire, timp în care alți primari din țară au reabilitat zeci de imobile istorice.

Despre Aeroport nu se poate spune nimic pentru că Scripcaru nu are nicio legătură cu proiectul. Nu există niciun act oficial din care să rezulte că Primăria Brașov are vreo treabă cu acest obiectiv. Consiliul Județean este instituția care se ocupă de derularea proiectului.

Tot la faza de gargară politică se află și proiectele privind construirea noului spital, dar și cel legat de extinderea domeniului schiabil.

Despre Gara Brașov s-a vorbit mult, dar s-a făcut…NIMIC. Era și de așteptat atâta timp cât în discuție este vorba despre siguranța feroviară și nu se poate juca cineva cu această zonă a gării.

Despre mobilitatea urbană se poate vedea totul cu ochiul liber…Pe hârtie sunt așezate cuvinte frumoase, dar, în realitate, nimic concret.

O glumă bună a primarului este cea legată de susținerea artei și culturii. Reamintim faptul că Brașovul se numără printre puținele orașe din Europa și din lume unde actorii au ieșit în stradă nemulțumiți de implicarea politicului în cultură. Au existat proteste la adresa primarului Scripcaru…

Mai mulți angajați ai instituției au fost dați afară, dar au câștigat în instanță procesele și au fost repuși pe funcții plus că au primit despăgubiri. Cât despre cultura de la Brașov…trageți și voi concluzii… Orașul este praf la capitolul cultură, evenimente, etc.

Nici sportul nu mai este ce a fost. Primăria și-a îndreptat atenția mai mult spre handbal și cam atât. A fost aruncată o promisiune de ani buni, una care viza construirea unei săli multifuncționale. Unde este? Nicăieri!

O altă vrăjeală marca Scripcaru este cea legată de construirea locuințelor ANL. Câte s-au construit până acum, câți profesori sau medici s-au mutat în locuințe oferite de Primăria Brașov? Niciunul!

În concluzie, brașovenii au fost ””aburiți„ de primarul George Scripcaru și de liberali cu fel de fel de promisiuni.

Partea bună este că, pe zi ce trece, brașovenii încep să înțeleagă că multe din promisiunile lui Scripcaru au fost doar simple minciuni. Dacă în trecut primarul se bucura de o popularitate mare, în prezent, brașovenii nu mai sunt la fel de încantați. Pe zi ce trece sunt tot mai dezamăgiți de modul in care a fost condus orașul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: