În DIRECT! Conferință de presă la Pro România

Reprezentanții Pro România au organizat o conferință de presă în care au anunțat și numele candidatului la Primăria Codlea.

Ziua de Luni petru guvernul O2 este o zi a rusinii. Incep audierile ministrilor.

Eu, nu voi merge sa votez in comisii pe aceiasi oameni care au fost dati jos, iar in 24 februarie în plenul camerei deputatilor pentru votul de investitura al guv O2 , nu voi fi prezent nici macar ca sa asigur cvorumul necesar.

Incepand de luni vom avea dovada clara a blatului dintre PSD si PNL. Daca acestia vor fi prezenti la comisii si la plen atunci nu mai este nimic de demonstrat iar lumea trebuie sa inteleaga ca aceste doua mari partide cu vechime in campul muncii au ruginit impreuna.

Trebuie sa recunosc ca in PSD exista la ora actuala o echipa de oameni ce doresc reformarea partidului si care si-au asumat greselile facute. Insa, acestia sunt inca in minoritate si nu sunt lasati sa scoata capul afara.

Deci slabe sperante pentru a se construi o stanga puternica. De mentionat ca nu la Brasov. Acesta este in continuare captiv actualului Primar”, a spus Mihai Mohaci, deputat Pro Romania.

Vezi declarații VIDEO!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: