În comunicatele de presă, spitalele stau bine. În realitate stau mai prost…Ce a făcut ministru Tătaru la Brașov

In cursul dimineții, ministrul Sănătății Nelu Tătaru a efectuat o vizită  neanunțată la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Brașov.

Acesta a vizitat cortul triaj UPU, secția ATI covid, pavilionul central reabilitat precum și lucrările de la noul șantier UPU. ”A interacționat cu personal medical de gardă din secțiile vizitate care erau corespunzător echipate. A apreciat eforturile depuse în realizarea noilor circuite în spital precum și a secției ATI nou înființate, în dotarea ei cu aparatura necesară pentru tratarea pacienților suspecți si infectați cu virusul COVID-19.

În momentul de față sunt 15 paturi echipate corespunzător în ATI COVID pavilionul central. La acestea se adaugă alte 20 paturi ATI NONCOVID. S-a discutat despre construcția secției ATI modulară din curtea spitalului, lucrare ce va fi demarată în scurt timp, existând proiectul și avizele necesare. S-a discutat și despre construcția noului spital regional din Brașov”, a spus Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al SCJU Brașov.

foto: facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: