În ce stadiu se află lucrările la Spitalul Modular

Lucrările la Spitalul modular, secție secţie exterioară cu paturi ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, avansează în ritm susținut.
Construcția și dotările aferente sunt finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Braşov, în baza proiectului pus la dispoziţie cu titlu gratuit de Fundaţia Hera.

Construcţia va funcţiona ca secţie ATI exterioară Spitalului Clinic Județean de Urgență, peluând pacienţi critici în perioada pandemiei Covid-19. Secţia va cuprinde 27 paturi echipate ATI, 3 rezerve de tip izolator şi spaţii cu funcţiuni suport pentru secţie, printre care un laborator de analize medicale, precum şi zone de sterilizare.
În vederea respectării valorilor admisibile de încărcare cu poluanţi a apelor uzate, în strictă conformitate cu prevederile normativului NTPA-002, apele menajere vor fi trecute printr-o staţie de pre-epurare compactă, în vederea dezinfecţiei acestora.
Aerul din interiorul spitalului modular va fi evacuat la exterior respectând protocolul epidemiologic impus, astfel încât acesta să nu infecteze alte persoane.

sursa foto Instituția Prefectului Brașov Facebook

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: