În Brașov ar trebui să fie aproximativ 1400 de taxiuri. De ce de multe ori nu sunt de găsit în stații

Pe hârtie, Brașovul stă bine la capitolul taxiuri, în teren însă nu. Astfel, în muncipiu ar trebui să fie pe străzi aproximativ 1400 de taxiuri. Numai că, toți brașovenii știu că de foarte multe ori când se duc în stațiile special amenajate nu găsesc urmă de taxiuri. Sunt puține mașini la stradă și totul din vina companiilor mari de taxi, dar și a Primăriei Brașov care îi lasă pe proprietari să facă ce vor cu licențele.

Este cunoscut faptul că la negru acestea se vând și cu 10-15.000 de euro. De asemenea, mulți șoferi de taxi susțin că pe hârtie este un număr de mașini, iar în realitate altul. Totul pentru că multe mașini stau pe bară, deși există licențe pentru ele. În special firmele mari își permit o astfel de combinație. În tot acest timp, Primăria Brașov se face că îi verifică, dar și acest lucru se întâmplă numai după ce scrie presa, altfel nimeni nu mișcă un deget. La fel s-a întâmplat și în urmă cu câteva săptămâni când a avut loc un control în zona gării Brașov. Verificări făcute mai mult de ochii lumii pentru că până acum nu au fost retrase licențe taximetriștilor, ceea ce spune multe despre activitatea funcționarilor din Primăria Brașov.

Pentru a vedea totul la fața locului, redactorii Transilvania365 s-au deplasat în stația de taxi din Livada Poștei și cea de la Onix. Niciun taxi…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: