În alte județe se construiesc spitale, la Brașov Consiliul Județean condus de Adrian Veștea, a închis unul

Dacă în alte județe se construiesc spitale, la Brașov, Consiliul Județean condus de Adrian Veștea, a propus desființarea unei unități medicale. Este vorba despre Unitatea de Asistență Medico-Socială de Pneumoftiziologie Sânpetru. Din fericire pentru brașoveni, magistrații au suspendat executarea Hotărârii Consiliului Judeţean Braşov nr. 208/28.05.2020.

Decizia aduce aminte de Guvernul de tristă amintire, PDL, care a închis spitale, dar a tăiat și pensii și salarii. De altfel, la Brașov nu este singura decizie ciudată din zona sănătății. Și alte spitale sunt reorganizate. Mai mult decât atât, la spitalele din subordinea Consiliului Județean au fost și probleme mai grave.

Din păcate, în ultimii ani, calitatea actului medical nu s-a îmbogățit prea mult în județ. Din contră, sute de brașoveni și-au exprimat nemulțumirea în mediul online față de modul în care arată unitățile spitalicești și s-a consumat actul medical.

”Tip solutie: Admite cererea de suspendare
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei de obiect, invocată de pârât. Admite cererea formulată de reclamanta UNITATEA DE ASISTENŢĂ MEDICO-SOCIALĂ DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SÂNPETRU, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIUL JUDEŢEAN BRAŞOV şi în consecinţă: Dispune suspendarea executării Hotărârii Consiliului Judeţean Braşov nr. 208/28.05.2020, astfel cum a fost modificată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Braşov nr. 226/25.06.2020, până la pronunţarea instanţei de fond. Fără cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată azi, 25.08.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei
Document: Hotarâre  603/2020  25.08.2020”, se arată în decizia Tribunalului Brașov.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: