În această lună se mai primesc nominalizări la Premiul Mentor pentru excelență în educație.Profesorii și antrenorii din Brașov pot fi nominalizați

Profesorii și antrenorii din Brașov pot fi nominalizați
Premiem anual 10 profesori și antrenori care au descoperit tineri talentați și au avut un rol important în viața lor, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.
Detalii și formularul de nominalizare online – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Prin acest program dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare. Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație.

 

La edițiile precedente din Brașov au fost premiați

2019

Jerebie Páll Magda

antrenor baschet

https://youtu.be/h-MWpAFgzwo

2013

Nagy Olga

antrenor patinaj artistic

https://www.youtube.com/watch?v=xKTXO0_sAvA

2011

Bălan Elena Cristina

profesor, antrenor tir sportiv

https://www.youtube.com/watch?v=gLuKTKFtMoI

2011

Guth Maftei Maria

instructor coregraf

https://www.youtube.com/watch?v=CjaJdJETTYk

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: