În această dimineață a fost redeschis centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor

În această dimineața, la ora 8.00, s-a redeschis centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor, amenajat de Primăria Brașov. Prefectul Mihai Cătălin Văsii a vizitat centrul de vaccinare înainte de redeschidere, pentru a se asigura că nu există nici o problemă în desfășurarea procesului de vaccinare.
Sala Sporturilor are trei fluxuri de vaccinare și asigură oricare dintre cele 4 vaccinuri aprobate în România: Pfizer, Johnson&Johnson, Moderna și cu AstraZeneca.
Programul de funcționare al centrului este zilnic, între orele 8.00 – 20.00.
Persoanele care doresc să se vaccineze pot veni fie cu programare, (https://programare.vaccinare covid.gov.ro/auth/login), fie doar cu buletinul, fără programare.
Este cel de-al doilea centru de vaccinare deschis de Primăria Brașov în valul al 4-lea al epidemiei, după cel de la Căminul pentru persoane Vârstinice din Noua, care funcționează cu patru fluxuri.
În acest moment, în municipiul Brașov sunt funcționale 7 centre de vaccinare: Regina Maria – Policlinica Centrul Civic, Centrul Medical de Vest, Policlinica de Diagnostic Rapid Medlife, Spitalul Militar de Urgență Regina Maria, Căminul pentru persoane vârstnice, Sala Sporturilor și Centrul Medical MEDO.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: