„Împreună de Sărbători”

Asociația „Aici pentru Tine!” Brașov derulează în săptămâna Crăciunului tradiționala campanie de înseninare a sărbătorilor de iarnă pentru pentru cei mai puțini norocoși dintre noi. Angajații și voluntarii vor fi „Împreună de Sărbători” în Apața și Căpeni, la bătrânii și copii singuri, care nu se pot bucura de Crăciun din cauza veniturilor materiale, ale nevoilor și suferințelor în care se află.

„Aici pentru Tine!” va dona sute de kilograme de haine, jucării, cărți, încălțăminte, dar și produse alimentare – cozonaci. „Le mulțumim tuturor celor care au aduc bucurie pe chipul oamenilor sărmani. Cei mai mulți sunt singuri, nu au pe nimeni alături de care să își ducă bătrânețea. Pentru ei, acest gest înseamnă mai mult decât o masă mai îmbelșugată, sau cadouri sub brad. Înseamnă că cineva și-a amintit de ei și că le pasă”, a declarat Adina Camelia Gal, președintele Asociației Aici pentru Tine din Brașov.

În total, peste 450 de pachete cu alimente, dulciuri, jucarii, lactate, haine, încălțăminte, cărți și jucării, vor fi donate în Apața și Căpeni, Budila, Tărlungeni și Brașov, începând de marți și până vineri.

În continuare, brașovenii care doresc să se implice și să ajute persoanele defavorizate o pot face prin voluntariat dar și prin donații în bani în contul Asociației Aici pentru Tine deschis la Unicredit Tiriak Bank RO64BACX0000001095807001. Vă mulțumim!

Reprezentanții mass-media sunt invitați începând de marți, 22 decembrie 2020, să participe la activitățile de donare a pachetelor de Crăciun. Pentru detalii suplimentare și programări, sunați la 0726/ 686 793 – Adina Camelia Gal.

Mulțumiri sponsorilor:

Ad Team Brasov, Promedivet, Reinert, Olympus Romania, Lactate Bradet, Cofetaria Bombo, Brutaria Doua Maini.

           Pe verso: date despre asociație.

 

 

Despre Asociatia “Aici pentru Tine”

Suntem “Aici pentru Tine” din 2015 și de atunci sprijinim persoane cu povești de viață impresionante, copii, adulți și bătrâni, pe care îi ajutăm să se dezvolte armonios, să atingă potențialul și cărora vrem să le oferim șansa la o viață mai bună.

Suntem printre puținele asociații care furnizează servicii sociale licențiate în comunitate pentru adulți aflați în risc de excluziune socială, dar sprijinim și alte grupuri marginalizate cum ar fi mame maltratate, copii abandonați, tineri din familii sărace, cu rezultate deosebite la învățătură, dar și copii sau adulți cu grave probleme medicale.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, și deține un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov.

Misiunea noastră este inițierea, extinderea și îmbunătățirea serviciilor sociale de integrare în societate a persoanelor și grupurilor marginalizate, prin activități instructiv-educativ-culturale, consiliere psihologică și profesională.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.

‘Lumea se schimba prin exemplul nostru nu prin opinia noastra!”

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: