Impact devastator între o autocisternă și un microbuz (FOTO)

Detașamentul 2 de Pompieri Brasov a intervenit la un accident rutier pe Centură, în zona gropii de gunoi. Este vorba despre un microbuz fără călători și o autocisterna încărcată cu benzina.” Nu sunt scurgeri de combustibil din cisternă. Două victime, cei doi soferi. A intervenit o autospeciala de stins incendii cu apă și spumă și un echipaj SMURD”, a spus Luiza Danila, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.
Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
”Un barbat de 41 ani din Teliu care a condus o cisterna pe varianta ocolitoare a municipiului Brasov, dinspre Sacele spre DN 11, la km 4 + 700 m a intrat in coliziune cu un microbuz transport persoane, care stationa pe banda nr 1, in care se afla doar conducatorul auto. Din impact microbuzul a fost proiectat in afara partii carosabile, in dreapta.
Din accident a rezultat vatamarea ambilor conducatori auto care au fost transportati la spital pt ingrijiri medicale. Traficul pe varianta ocolitoare, sensul Bucuresti Mures este blocat. Se deviaza circulatia de la intersectia cu DN 11”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
sursa foto: DRDP Brasov

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: