Imagini postate fraudulos pe display-urile din autobuzele RATBV. S-a lăsat cu plângere la poliție

Reprezentanții companiei care dețin display-urile din autobuzele RATBV au precizat printr-un comunicat de presă că nu difuzează campanii electorale sau alte informații cu tentă politică. Mai mult decât atât susțin că imaginile au fost postate în mod fraudulos prin conectarea la display prin intermediul unor aplicații speciale. Cu alte cuvinte, PNL nu a avut nicio legătură cu publicitatea electorală în care apărea candidatul partidului la alegerile prezidențiale.

Urmare a sesizarilor transmise de catre RATBV cu privire la articolele aparute in presa care fac referire la publicitatea electorala din mijloacele de transport in comun, vrem sa va transmitem urmatoarele:

Compania AD&GO Advertising SRL nu a difuzat si nici nu va difuza campanii electorale sau alte informatii cu tenta politica!

Imaginile care au aparut la un moment dat pe unul din display-urile din autobuze au fost postate de catre niste persoane care au reusit in mod fraudulos sa se conecteze la display prin intermediul unor aplicatii speciale si au postat acele imagini care au fost preluate de dumneavostra.

In urma investigatiilor facute de echipa noastra, avand si ajutorul inregistrarilor video din autobuz, am putut depistat acele persoane. Am facut in acest sens o plangere la Inspectoratul de Politie Brasov pentru a verifica inregistrarile video si pentru a trage la raspundere persoanele respective. Rolul retelei digitale este acela de a transmite informatii de interes general pentru cetateni, informatii de cultura generala, divertisment si bineinteles calupuri publicitare”, se arată în comunicatul de presă.

O confirmare a faptului că s-a depus o sesizare la Poliție a venit și din partea reprezentanților IPJ Brașov. ”Da, este adevărat. A fost depusă o sesizare astăzi, în urmă cu câteva minute”, a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Întrebarea este cum de un călător a putut să intre așa de ușor printr-o aplicație și să schimbe conținutul reclamelor…Sperăm ca brașovenii să nu se trezească în autobuz cu filme pentru adulți sau alte chestii de genul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: