„Îl susținem primar pe Ialomițianu”, transmit pensionarii Brașovului

Vasile Cioara este unul din mulții pensionari care trăiesc în municipiul Brașov. Despre candidatul ALDE (Partidul Alianța Liberalilor și Democraților) la funcția de primar afirmă: „Pensionarii brașoveni cunosc adevărul, legat de tăierea pensiilor și salariilor în România! Sigur că ne-am documentat în legătură cu activitatea domnului Gheorghe Ialomițianu, mai ales de perioada cât a fost ministru de Finanțe al României și deputat de Brașov. La fel au făcut-o și toți ceilalți colegi de la asociațiile de pensionari și pensionarii brașoveni, în general”.

„Nu este adevărat că în perioada în care Gheorghe Ialomițianu a fost ministru de Finanțe s-au tăiat pensiile și salariile și că s-a încercat reducerea pensiilor! Domnul Ialomițianu a fost numit ministru începând cu 3 septembrie 2010. Salariile bugetarilor s-au redus potrivit Legii 118/ 30 iunie 2010, când ministru era Sebastian Vlădescu. Mai mult! Începând cu 1 ianuarie 2011, când ministrul de Finanțe era domnul Ialomițianu, s-au majorat salariile bugetarilor cu 15 la sută, conform Legii 285/ 28 decembrie 2010. Tot cu aceeași dată s-au majorat pensiie din grupele 2 și 3 de muncă. Acesta este adevărul! Pensionarii știu adevărul și nu pot fi păcăliți”, declară Vasile Cioara.

Același interlocutor încheie: „Gheorghe Ialomițianu e singurul care a făcut eforturi și a susținut permanent majorarea pensiilor cu 40%, în aceste condiții de criză. Noi, pensionarii îl susținem pe Gheorghe Ialomițianu la funcția de primar al Brașovului”.

Mesajul colonelului (r) Vasile Cioara este susținut de: Giurgea Florentin – președinte Uniunea Județeană a Pensionarilor Brașov, Naghiu Gheorghe – președinte Patronatul Român, Gen.r. Gropan Nicolae – președinte Federația Militarilor din România, Secretar gen. Gache David – Liga Militarilor Profesioniști din România, Vădăreanu Valeriu – președinte Asociația de Seniori Astra Transilvană, Corpade Alexandru – președinte Asociația Aviatorilor Brașoveni, Academician Alexandru Surdu – președinte Asociațiunea Astra, scriitorul Mircea Brenciu – Societatea Ziariștilor și a Oamenilor de Cultură „Cincinat Pavelescu”, Prof. univ. dr. Ivan Cizmaru – Academia Oamenilor de Știință Filiala Brașov.

Vasile Cioara este ofițer în rezervă și are 30 de ani de experiență în Armata României. A fost șef de promoție la Școala de ofițeri activi de Artilerie Antiaeriană și Radiolocație și la Academia de Înalte Studii Militare. A absolvit cu nota 10 Academia de Studii Economice – Facultatea de Planificare și Cibernetică Economică. A fost șef de Stat Major la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”. La alegerile din 27 septembrie, candidează din partea ALDE la Consiliul Local Brașov (poziția 7 pe Buletinul de vot).

Acest articol a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Brașov. CMF: 21200063.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: