IKEA refuză banii statului român pentru plata șomajului tehnic

Ikea România a decis să nu folosească suma de 858.504 lei necesară plăţii şomajului tehnic pentru perioada 17 martie – 12 iunie, în condiţiile în care rezultatele companiei au fost mai bune decât se aşteptau.

”Felicitări IKEA!

Tocmai am terminat o video conferință cu doamna Sara Del Fabbro, CEO IKEA Southeast Europe și doamna Violeta Nenita, Market Manager IKEA Romania în legătură cu decizia companiei de a nu folosi suma de 858 504 lei necesară plații șomajului tehnic pentru perioada 17 martie – 12 iunie.

Reprezentații companiei IKEA au spus că desi ne aflam în fața multor provocări in perioada urmataore, în opinia lor rezultatele companiei urmează să fie mai bune decât se așteptau acum câteva luni de zile. Astfel compania IKEA a luat decizia de a nu folosi banii de la buget pentru plata șomajului tehnic.

Aceasta decizie a companiei este încă o dovadă că am luat măsurile corecte la timpul potrivit și am reușit să reducem semnificativ impactul crizei economice asupra companiilor care activează în România.

Mulțumesc IKEA și vă asigur că fondurile respective vor merge în acele segmente ale societății care au mare nevoie de ajutor.” a scris ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: