Ieri protestatar USR care striga după politicieni ”Ești un om de căcat”, ”Șobolan” și ”Ești un gunoi”, mâine posibil prefect

”Șobolan”, ”Mizerii”, ”Ești un gunoi”, ”Ești un om de căcat”, ”Gunoiul”, au fost apelativele folosite de actualul consilier județean Codruț Bucur pentru un europarlamentar.

Cine ar urma să coordoneze Poliția și Jandarmeria din Brașov.

Consilierul județean Codruț Bucur de la USR-PLUS a anunțat ieri pe pagina de facebook că a fost nominalizat de către colegii săi de partid să ocupe funcția de prefect sau subprefect al Brașovului. Este vorba despre membrii acest partid nou, cu oameni care se consideră integri, cu moralitate. Useristul Codruț Bucur este individul care, în vara lui 2018, împreună cu alți colegi de partid, au mers în fața hotelului ARO unde le-au strigat parlamentarilor și europarlamentarilor tot ce le-au venit la gură, dar cuvinte care nu fac cinste unor politicieni cu pretenții de ”prefect sau subprefect”, dar nici de consilier. ”Șobolan”, ”Mizerii”, ”Ești un gunoi”, ”Ești un om de căcat”, ”Gunoiul”, așa a strigat către un europarlamentar omul care se vrea prefect din partea USR. Culmea este că, Răzvan Popa, cel pe care l-au agresat verbal, era doar de câteva luni europarlamentar și chiar nu avea nicio influență în partid la nivel național.

Comportamentul a fost clar demn de huliganii de pe stadioane, nicidecum de politicieni cu pretenții de apărători ai democrației.

Ce a declarat Răzavan Popa la acel moment. ”Este revoltător ce se întâmplă. Trăim într-un stat de drept și fiecare cetățean, indiferent cum se numește, trebuie să se simtă în siguranță, acasă sau pe stradă. El și familia lui. Astăzi am fost calomniat, urmărit și amenințat că o să fiu căutat acasă, o amenințare directă din partea unui protestatar USR care nu e de acord cu opțiunea mea politică. Pentru ce? Pentru o opțiune politică! Așa ceva nu mai are legătură nici cu democrația și nici cu libertatea de exprimare. Totul are o limită….iar aceste practici extremiste nu pot fi acceptate. Astăzi mi s-a întâmplat mie, mâine i se poate întâmpla oricui, și poate și mai grav, cu care acești indivizi nu sunt de acord. Democrația înseamnă vot și respectarea legilor.

De același tratament au avut parte atât colegii mei, Marius Dunca, Roxana Mînzatu, liderii PSD Brasov, dar și membrii simpli de partid care au fost jigniți și injurati. Totul s-a întâmplat astăzi, după alegerile pentru conducerea Organizației Municipale a PSD Brașov.

La scurt timp a fost depusă și o plângere la Poliția Brașov. Doar că totul a rămas în aer, probabil anchetatorii au avut dopuri în urechi atunci când au ascultat seria de jigniri și amenințări. Însă, pe surse am aflat că vor urma sesizări la București, la minister, pe acest aspect, dar și la alte instituții ale statului român, chiar dacă au trecut aproape 3 ani de atunci, tocmai pentru că oamenii legii nu și-au făcut treaba.

Ce a declarat Codruț Bucur.

În urma evenimentelor petrecute sâmbăta, 23 iunie, în fața hotelului Aro Palace din Brașov, președintele filialei municipale USR Brașov, Codruț Bucur, a luat decizia de a demisiona din această funcție: „Am decis să demisionez din funcția de președinte al filialei municipale Brașov a USR în urma incidentului de sâmbătă de la ARO. Îmi cer scuze pentru limbajul folosit acolo față de toți cei care au fost prezenți și înțeleg să îmi asum responsabilitatea deplină pentru faptele mele. Îi îndemn pe toți cei care protestează zilele acestea să nu se lase atrași într-o spirală a agresivității, care în mod cert nu poate avea un rezultat pozitiv și în niciun caz nu folosește scopurilor și valorilor pe care le susținem.”

Demisia a fost o glumă marca USR pentru că, la câteva luni, Codruț Bucur a ajuns din nou în conducerea partidului. Timpul a trecut, iar useristul a ajuns și consilier județean. Acum vrea mai mult.

Dacă ar fi fost cineva de la PNL sau PSD, probabil că useriștii ar fi bombardat facebook-ul cu postări unde i s-ar fi solicitat demisia. Dar așa, fiind oamenii din partidul lor, toți au tăcut. Acesta este USR, noul partid care are apucături mai rele decât PSD sau PNL. Una au spus, iar alta au făcut. Și este doar începutul. Va urma împărțirea ”ciolanului” la deconcentrate. Normal că vor veni tot oamenii de partid, ca și la Prefectură. Useriștii au urlat ani la rând că este nevoie de profesioniști, dar, pe funcții, ajung toți politruci care nu au nicio experiență și nicio tangență cu domeniul.

Precizăm că prefectul este cel care coordonează Poliția, Jandarmeria și ISU…

 

 

Citiți și https://transilvania365.ro/urat-eurodeputatul-psd-razvan-popa-amenintat-si-jignit-in-ultimul-hal-pentru-ca-are-o-alta-optiune-politicavideo/

 

Vezi VIDEO

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: