Iar a fost prins băut un șofer de la RATBV. Mai sunt și care nu beau?

Pericol public! Unii șoferi de la RATBV pun în pericol viața brașovenilor care circulă cu mijloacele de transport în comun, dar și a participanților la trafic. Confirmarea vine aproape săptămânal de la Poliția Rutieră care îi prinde băuți pe șoferii de la RATBV încă de la primele ore ale dimineții. Când este prins câte unul nu este o problemă mare, dar când sunt depistați aproape săptămânal…

Ultimul a fost prins la ultima razie a polițișilor brașoveni, care au început de 2 zile o acțiune pe linia rutieră. Întrebarea este ce se întâmplă la această regie de sunt prinși așa de mulți șoferi băuți.

Culmea este că autoritățile locale tot insistă ca transportul metropolitan să fie preluat de RATBV. Oare Agenția Metropolitană știe câți șoferi băuți de la RATBV au fost prinși în ultimele săptămâni? Oare știu și despre accidentele tot mai dese produse în autobuzele regiei?

Ce-i drept, primarul George Scripcaru a recunoscut fără să-și dea seama de ”gafă” că sunt probleme cu șoferii de la RATBV. Dacă sunt, de ce nu se iau măsuri?

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: