Ialomițianu vrea ca Primăria Brașov să aloce 50 de milioane de lei pentru aeroport. În demersul său este susținut de 20 de asociații

Fostul ministru de Finanțe, Gheorghe Ialomițianu solicită Primăriei Brașov să aloce 50 de milioane de lei pentru construirea aeroportului Brașov. În demersul său este susținut de 20 de asociații.

”Astazi am facut ceea ce am promis miilor de brasoveni. Am solicitat in scris Primarului Municipiului Brasov si Consiliului Local Brasov sa aloce cel putin 50 milioane lei construirii aeroportului Brasov din bugetul Primariei Municipiului Brasov. In acest demers sunt sustinut de 20 de asociatii din care 4 asociatii de la nivel national. Brasovenii doresc sa contribuie financiar la realizarea aeroportului din impozitele si taxele pe care le platesc catre bugetul Primariei Municipiului Brasov.
Am facut acest lucru alaturi de doua generatii prezente astazi langa mine si anume tineri si seniori avand obligatia sa construim astazi pentru generatia viitoare si pentru Brasovul de maine”, a scris fostul ministru pe pagina sa de facebook.

One thought on “Ialomițianu vrea ca Primăria Brașov să aloce 50 de milioane de lei pentru aeroport. În demersul său este susținut de 20 de asociații

  • 19 ianuarie 2020 la 11:11
    Permalink

    Pe “timpul”cand PDL-ul taia si spanzura, marele ministru al transporturilor “radu berceanu”,a declarat,citez…CAT TIMP SUNT EU MINISTRUL TRANSPORTURILOR,NU SE VA FACE AEROPORT LA BRASOV! De ce nu ai intervenit atunci? militianule!

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: