HR Club organizeaza HighFuture Conference, un eveniment cu speakeri internationali si nationali, adresat profesionistilor in resurse umane, managerilor şi antreprenorilor

In data de 4 octombrie a.c., la Stejarii Country Club, va avea loc a 13-a editie a conferintei nationale HR Club, HighFuture Conference. Evenimentul, la care se asteapta peste 400 de participanti, va avea drept tematica viitorul muncii si noi concepte si provocari aduse de economia globala, dar si de cea locala.

Invitatii conferintei:

Speakeri internationali

Isaac Getz – Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management, ESCP Europe Business School, plasat pe locul 4 in top 50 cei mai influenti gânditori de management din lume, conform studiului realizat in 2016 de FNEGE (Fundatia Nationala Franceza pentru Management si Educatie in Afaceri).

 

In 2009, a scris impreuna cu Brian Carney “Freedom, Inc.: How Corporate Liberation Unleashes Employee Potential and Business Performance”, o carte foarte apreciata in intreaga lume, care a lansat conceptele inovatoare de „companie eliberata” si „lider eliberator”. Au fost si urmeaza sa fie publicate editii in Franta, Republica Ceha, Ungaria, Suedia, Olanda, Israel, India, Coreea de Sud si China. Editia in limba franceza a cartii sale este cea mai vanduta carte de business din ultimii 3 ani in Franta. Articolul “Liberating Leadership”, publicat in 2009 in California Management Review, in care s-a mentionat prima oara conceptul de liberated company, a castigat premiul Syntec Annual pentru cel mai bun articol academic la categoria Management / HR / Organizatii.

 

Erin Meyer – Senior Affiliate Profesor in Departamentul Comportament Organizational al INSEAD, una dintre cele mai prestigioase scoli internationale de business. In 2015, Meyer a castigat premiul “On the Radar” oferit de Thinkers50, premiu acordat ganditorului care, cel mai probabil, va influenta viitorul business-ului si al gandirii de business, si este clasata de HR Magazine in top 30 cei mai influenti ganditori de HR ai anului 2016.

 

Meyer este autoarea cartii “The Culture Map: Breaking Through the Invisible Boundaries of Global Business”. Pornind de la experienta dobandita in Africa, Europa si Statele Unite ale Americii, Meyer a studiat tiparele de comunicare si sistemele de business din organizatii din diferite colturi ale lumii si a invatat mii de manageri sa „decodeze” modul in care diferentele culturale au impact asupra muncii lor si metode de imbunatatire a colaborarii internationale. Cadrul pe care l-a creat ii ajuta pe managerii cu roluri internationale sa identifice si sa compare stilul lor de management si leadership cu stilurile de management din alte culturi.

Speakeri din Romania (lista in curs de actualizare)

Ciprian Stanescu – Presedinte Global Shapers Bucharest Hub, comunitate a World Economic Forum, si Director Corporate Affairs & Membership al Institutului Aspen Romania. Ciprian coordoneaza, din 2015, doua competitii in România: Social Impact Award, un program educational in antreprenoriat social si cea mai mare competitie de social business pentru tineri din Europa, si Hello Tomorrow Romania, parte a celei mai importante competitii globale pentru start-ups din stiinta si tehnologie. Recent a inceput sa predea un curs de Futurism si sa construiasca o comunitate de experti in tehnologii noi prin platforma de evenimente Innovations for Tomorrow.

 

Mihai Dragomir – Membru fondator al Asociatiei Mioritics (2004). Este implicat in campanii de promovare si valorificare a patrimoniului cultural national, dezvoltare de infrastructura si servicii ecoturistice, programe educationale pentru tineret si evenimente de promovare externa. A fost ales in Consiliul Director al Asociatiei de Ecoturism din Romania si participa in calitate de expert la conferintele organizate de Biroul Regional UNESCO din Venetia. Face parte din echipa de management a destinatiei Colinele Transilvaniei, coordoneaza Festivalul de Film si Istorii de la Rasnov (www.ffir.ro), Centrul Educational Schubz (www.schubz.ro) s.a.

HR Club este asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

HR Club are peste 400 de membri din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: