Hoții nu #stauacasă. Urmărire ca în filme între 3 spărgători de mașini și polițiști

La data de 21 aprilie 2020, în jurul orei 00.20, Secția 5 Poliție Brașov a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe str. Drumul Cernatului din mun. Brașov, jud. Brașov, mai multe persoane au spart geamul unei autoutilitare și ar încerca să sustragă din aceasta bunuri, ulterior acestea părăsind locul faptei.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, mai multe echipaje de poliție, care, în urma activităților investigative efectuate, au depistat persoanele pe str. Zizinului. Acestea nu s-au supus somațiilor legale și au fugit, astfel că polițiștii au procedat la urmărirea lor, iar ulterior le-au imobilizat și condus la sediul poliției.

          Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că cele trei persoane provin localitatea Tărlungeni, jud. Brașov și au vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

          În urma probatoriului administrat, cei trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

          În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tentativă la furt calificat”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: