Hoț încătușat și băgat după gratii

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi demontat prin tăiere, iar ulterior ar fi sustras, un component auto aparținând unui autovehicul ce se aflat parcat  pe raza municipiului Brașov.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii au identificat autorii faptei, aceștia fiind doi bărbați, unul dintre ei în vârstă de 22 ani, din municipiul București, iar celălalt în vârstă de 33 ani, din județul Călărași.

La data de 12 noiembrie 2020, polițiștii brașoveni au pus în executare două mandate de aducere, iar în baza probatoriului administrat în cauză, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: