Hemoragie la PNL Brașov. Partidul mai pierde 2 consilieri locali

Partidul Național Liberal(PNL) Brașov are mari probleme. Tot mai mulți membri importanți părăsesc partidul. După plecarea lui Miklos Gantz, fost viceprimar și administrator public, a părăsit partidul și fostul ministru Gheorghe Ialomițianu. A urmat consilierul județean Claudiu Cornea, dar și consilierii locali Sergiu Chifu și Radu Iov.

Nici în județ lucrurile nu sunt roz pentru PNL. Partidul a pierdut de curând 2 consilieri locali din Zărnești. Este vorba despre Mircea Aldea și Ovidiu Lupu. Cei doi au trecut la Pro România și vor fi prezentați mâine într-o conferință de presă.

Surse din cadrul PNL susțin că în județ mai sunt și alți membri importanți hotărâți să plece, tocmai din cauza liderilor de la județ care au pus partidul într-o lumină proastă în ultima perioadă, mai ales scandalul asocierii PNL Brașov cu lumea interlopă. De asemenea, membrii sunt nemulțumiți și de modul în care se face politica la Brașov pe bază de prietenii și rudenii. În loc să fie promovați pe funcții oameni competenți, sunt propulsați apropiații și rudele.

În cazul în care această situație continuă, nu este exclus să fie schimbată conducerea județeană a PNL Brașov. Mulți politicieni susțin că dacă primarul George Scripcaru scapă și de al treilea dosar penal, Organizația Județeană ajunge pe mâna lui, fiind cunoscut faptul că la capitolul popularitate este mult peste Adrian Veștea.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: