Halloween sărbătorit la Castelul Bran

Castelul Bran va sărbători Halloweenul sâmbătă, 30 octombrie 2021, cu respectarea tuturor normelor de protecție sanitară prevăzute de legislația în vigoare. Din rațiuni lesne de înțeles, structura organizatorică a evenimentului NU include petrecerea la cort și nici cina la Restaurant.

În conformitate cu H 91 / 2021, emisă de CNSU, accesul în muzee, în perioada de 30 de zile vizată de H 91, este permis doar persoanelor vaccinate și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor trecute prin boala și care se afla între a 15-a și a 180-a zi ulterioara confirmării infectării.

OPŢIUNI DE ZI
• Halloween Tour by Day (bilet adulți: 60 lei / bilet copii: 30 lei), între orele 09:00 – 16:00. Copiii cu vârsta până la 7 ani beneficiază de gratuitate.
• Magic Time Tunnel (20 lei), bilet valabil doar împreună cu biletul Halloween Tour by Day.

OPŢIUNI DE NOAPTE
• Halloween Tour by Night (80 lei), recomandat persoanelor care au împlinit 18 ani, între orele 17:00 – 21:00 (ultima intrare).
• Magic Time Tunnel (40 lei), bilet valabil doar împreună cu biletul Halloween Tour by Night.

Vă rugăm să aveți în vedere cā folosirea dezinfectantului, purtarea măștii și păstrarea distanței de 2 metri sunt măsuri de siguranță obligatorii pe durata vizitării Castelului Bran.

Accesul va fi limitat la maximum 10 persoane / minut, atât în timpul zilei, cât şi pe parcursul serii.

Notă: Atenție sporită dacă suferiți de claustrofobie, dacă sunteți sensibili la lumini intermitente și sunete puternice sau dacă aveți copii mici care sunt ținuți în brațe.

De asemenea, aveți în vedere temperaturile scăzute din Castel și scările / aleile alunecoase. Pentru propria siguranță, vă rugăm să urmați instrucțiunile personalului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: