Halal instructor! Prins la volanul unei mașini ”Școala” cu 1,12 mg/l alcool pur

Daca si instructorii de la scolile de soferi umbla bauti la volan, atunci ce sa mai spunem de altii…

La data de 22 martie a.c., în jurul orelor 10,15 polițiști din cadrul Biroului Rutier Rutier și Serviciului Rutier Brașov au depistat în trafic, pe b-dul Gării din mun. Brașov un bărbat în vârstă de 47 ani, care a condus un autoturism folosit pentru efectuarea instruirii practice de conducere auto, având montată pe pavilion caseta cu inscipția ,,SCOALA”.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că bărbatul era autorizat ca instructor auto, iar în momentul opririi se afla singur în autoturism.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 1.12 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor”, se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: