Hai că se poate și în mandatul lui Coliban! La Brașov mai întâi se asfaltează, apoi se sparge asfaltul pentru utilități (FOTO)

O nouă administrație, aceleași probleme de logică…Dacă în trecut, useriștii care locuiau în cartierele noi ale Brașovului se dădeau de pământ când vedeau o groapă în asfalt sau o disfuncționalitate și postau pe toate rețelele de socializare cele văzute și nevăzute, ori organizau repede un mic protest spontan, acum, stau ascunși, semn că totul a fost jucat electoral. Culmea, unii dintre ei au ajuns și consilieri locali. Le mai pasă de locatarii din zonă? Se pare că nu având în vedere că tac și nu mai sunt deloc vocali la problemele care sunt în noile cartiere ale orașului.
Lucrări de amploare în Tractorul nou. Abia ce se usucă asfaltul turnat și au început săpăturile pentru retelistica. Ștefan Baciu, Iosif Silimon, Manole Diamandi, 1 Decembrie 1918. Se taie asfaltul pentru ca fiind proaspăt, se taie mai ușor. Dacă trecea timpul era mai dificil.
Oare cum se gândesc lucrurile în Primărie? Întâi asfaltam și apoi punem utilitățiile? Oare asa trebuiesc cheltuiți banii contribuabililor?
Felicitări Primăriei Brașov și Primarului care răspunde direct de aceste aspecte acum”, a scris  pe facebook brașoveanul Ciprian Bodolan care a încărcat și câteva fotografii.
foto: facebook Ciprian Bodolan

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: