Guvernul nu are bani pentru pensii, salarii sau alocații, dar a mai înființat al doilea post de subprefect pe care îl plătește regește

Reprezentanții guvernului Cîțu se plâng peste tot că pandemia le ”mănâncă” toți banii, astfel că nu sunt bani de mărit pensii, alocații sau salarii. Însă, în același timp, au înființat al doilea post de subprefect pentru a-și răsplăti clientela de partid cu zeci de mii de lei lunar. Potrivit angajaților din prefecturi, înființarea celui de-al doilea post de subprefect nu se justifică deloc, mai ales că abia are ce să facă cel existent. Partea proastă este că pe aceste funcții nu au ajuns profesioniștii mult așteptați pe care au promis cei din USR și PNL că îi vor numi, ci au ajuns tot felul de șomeri sau oameni care nu au nicio legătură cu administrația.

Interesant este că în urmă cu câțiva ani, când scandau prin fața Prefecturilor din țară, protestatarii deveniți lideri USR se plângeau că PSD numește oameni în instituții pe bază de carnet de membru. Acum, aceștia, fac același lucru, ba chiar mai rău. Cei dinainte tot aveau o experiență, o pregătire, dar cei de acum nu au nici o tangență cu domeniul.

 

 

One thought on “Guvernul nu are bani pentru pensii, salarii sau alocații, dar a mai înființat al doilea post de subprefect pe care îl plătește regește

  • 7 martie 2021 la 15:22
    Permalink

    Daca ar fi fost 4 partide in coalitia de guvernare,s-ar fi inventat 3 functii de subprefect pentru a multumi pe toata lumea ??? Astea nu sint schimbari,sint gaselnite pentru a inventa noi sinecuri bine platite pentru cei care nu au prins functii de consilieri judeteni sau locali sau au avut “ghinionul” de a nu mai intra in Parlament ; nu stiu cum se face ,dar unora soarta le surade mereu ,ca nu cumva ,Doamne fereste,sa ramane fara posturi fantoma platite cu salarii grase in timp ce omul de rand nici macar nu poate visa la asa ceva ! Ce merite deosebite au,sint cumva supraoameni,inzestrati cu calitati de hiperinteligenti ? Ba mai mult,ajung sa creada ca sint alesii lui Dumnezeu,nu ai oamenilor,ca li se cuvin aceste posturi si sint indreptatiti la privilegii tot timpul vietii ! Nu poate sa-mi provoace decat repulsie si indignare !

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: