Guvernul a aruncat milioane de Euro pentru campanii COVID la TV, radio, presă scrisă…dar nu sunt bani pentru măștile elevilor și ale profesorilor!

Raluca Turcan: Este „absolut imposibil” ca guvernul să asigure măști pentru toți elevii și profesorii din România.

Rușinos! Guvernul nu are bani pentru a achiziționa măști pentru toți elevii și profesorii din România.  Anunțul a fost făcut chiar de vicepremierul Raluca Turcan.

„Există categorii defavorizate care sunt beneficiare de măşti gratuite din partea statului, prin achiziţia făcută de Ministerul Sănătăţii. Din perspectiva Guvernului, noi punem bani la dispoziţie autorităţilor publice locale, să facă un stoc minim de măşti şi materiale dezinfectante în fiecare şcoală, pentru situaţii de avarie, să spunem, îşi uită măscuţa copilul, e dintr-o familie mai săracă, i s-au terminat măştile, însă este absolut imposibil ca Guvernul să asigure măşti pentru toţi copiii din ţara aceasta, pentru toţi profesorii” a declarat Raluca Turcan.

Cum își vor permite oare familiile cu mai mulți copii să achziționeze măști zilnic? Dar cadrele didactice? Să nu mai vorbim de învățământul ”gratuit”, care, la fiecare început de an școlar lasă o gaură imensă în buzunarul părinților.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: