Grupul Miele, cu peste 20000 de angajaţi la nivel global raportează creșterea vânzărilor

Cu toate provocările contextului generat de pandemie, Grupul Miele a raportat o creștere de aproape 2% a cifrei de afaceri în 2020 comparativ cu prima jumătate a anului 2019.

 

Miele și-a desfășurat activitatea pe toată perioada stării de urgență, având ca prioritate implementarea măsurilor de protecție a stării de sănătate a angajaților și securizarea locurilor de muncă.

Cererea de electrocasnice a crescut în aproape toate piețele principale, fapt care a permis continuarea activității de productie la capacitate normală.

 

“Faptul că la ora actuală stăm bine în comparație cu ce se întâmplă în jurul nostru, se datorează industriei noastre și a renumelui brand-ului Miele, care mai ales în situații de criză, oferă un sentiment de stabilitate și de încredere.” Conducerea grupului Miele & Cie. KG

Miele Brașov continuă planurile de recrutare stabilite la începutul anului. În acest moment se fac angajări atât în aria de Producție cât și în cadrul departamentului Software Technology.

(Aurelia Florea, Director Dezvoltare Organizatională și Resurse Umane)

Miele este prezentă în Brașov din anul 2009 cu o fabrică de producție ce asigură grupului necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente și cu un departament de Dezvoltare Software în cadrul caruia sunt realizate programe software pentru o gamă variată de electrocasnice și produse profesionale Miele.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: