Grupul consilierilor județeni PSD: Brașovenii vor să știe de ce l-a promovat Adrian Veștea pe controversatul Andrei Kadas în administrația județeană!

Față de afirmațiile președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, un politician născut din pixul lui Căncescu și cocoțat în funcție pe spatele lui, cu aceleași rezultate reamarcabile în ceea ce privește administrarea județului, grupul consilierilor județeni ai PSD face următoarele precizări:

1. PSD face opoziție constructivă. Nu am blocat și nu blocăm proiecte sau investiții. Am susținut de-a lungul timpului toate proiectele pentru Brașov și pentru brașoveni, pentru că am considerat că  administrația  locală nu trebuie să aibă culoare politică ci să lucreze pentru cetățeni.

În cei aproape 4 ani de mandat în fruntea Consiliului Județean Brașov, Veștea a adoptat hotărâri de CJ cu unanimitate de voturi, într-o proporție de peste 99 % din totalul celor adopate. O singură hotărâre a cazut la vot în cei 4 ani de mandat, cea referitoare la plafonarea salariilor angajaților CJ Brașov, reluată și adoptată ulterior!

2. Ne bucurăm că însuși liderul PNL Brașov, Adrian Veștea, laudă Partidul Social Democrat că reprezentanții din toate comisiile de specialitate ale Consiliului Județean Brașov, care au votat hotărârile CJ, s-au implicat activ în activitatea tuturor comisiilor de specialitate din CJ! Ne mai spune Adrian Veștea că președintele de comisie este ales dintre consilierii care fac parte din comisia respectivă, și nu este propus de către președinte.

Dar, domnul Kadas pentru liberali, pentru noi asociatul interlopilor, este președinte al Comisiei de sănătate a Consiliului Județean de 4 ani. Ce omite să spună Adrian Veștea este legat de cine deține majoritatea politică în Comisie și de faptul că a girat pentru Andrei Kadaș și că l-a susținut în toate funcțiile politice și administrative pe care le-a ocupat. Altfel, de ce nu a susținut Adrian Veștea și PNL un consilier județean care venea din sistemul de sănătate, cum a fost cazul lui Florin Orțan, consilier județean în 2016.

Îi amintim președintelui Adrian Veștea și colegilor săi din PNL că Andrei Kadaș a ocupat toate funcțiile de decizie pentru sănătatea Județului Brașov. A fost Presedintele Consiliului de Administratie de la Spitalul de Neurologie și Presedintele Consiliului de Administratie de la Spitalul de Boli Infectioase. Peste tot, pe unde a fost Andrei Kadas, au fost reclamații și litigii în instanță în legătură cu activitatea spitalelor respective.

Brașovenii așteaptă răspunsuri concrete la întrebări concrete:

De ce nu a susținut Adrian Veștea numirea unui medic la conducerea Comisiei de Sănătate din Consiliul Județean și a preferat să numească un personaj controversat cum este Andrei Kadas?

Oare nu știa Adrian Veștea în 2016 ce oameni pune pe liste la Consiliul Judetean?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: