Grupa de fotbal fete U13 a ACS Kids Tâmpa a participat la Memorialul „George Isac” de la Vulcan

În perioada 4 – 5 august, grupa de fotbal fete U13 a ACS Kids Tâmpa a participat la Memorialul „George Isac” de la Vulcan, competiție destinată băieților U11. Aflate la un prim astfel de turneu, fetele antrenate de Bogdan Gordaș au trecut repede peste emoțiile competiției și, crescând de la meci la meci, au avut evoluții apreciate de toți cei prezenți.

Lotul deplasat la această competiție a avut jucătoare născute în 2009 și mai mici, această grupa urmând sa participe din toamna în Campionatul Național U13. Rezultate înregistrate de „Kids Tâmpa girls” la Vulcan au fost 0-0 cu CSM Ploiești, 0-1 cu Voința Crevedia, 5-3 cu Caraimanul Bușteni, 2-1 cu AS Weidenbach și 0-3 cu CSM Făgăraș.

„Meciuri utile, în care încercăm să dăm încredere acestui grup. Vom participa în următoarea perioada la mai multe competiții pentru băieți, încercând astfel să ne pregătim cât mai bine pentru campionatul care va începe în septembrie. Așteptam să ni se alăture și alte fete doritoare să practice fotbalul”, a spus antrenorul Bogdan Gordaș, la finalul turneului.

Lot Kids Tâmpa la turneul de la Vulcan: Bucsa Ariana, Ene Amalia, Iatan Stefania, Astroi Ayda, Bucsa Aida, Suciu Carina, Ciucu Mara, Bucur Cosmina, Lazar Alexandra, Tudorin Maya, Ocu Petra.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: