Greșeli plătite cu banii brașovenilor…Consiliul Județean a pierdut definitiv procesul cu medicul Grigoriu

Consiliul Județean Brașov a pierdut definitiv procesul cu medicul Alexandru-Ioan Grigoriu. Magistrații de la Curtea de Apel i-au dat dreptate medicului ceea ce înseamnă că reprezentanții Consiliului Județean și cei ai Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov au greșit și ar trebui să plătească pentru aceste greșeli în lanț. Este vorba clar despre management slab. Mai mult decât atât, instituția trebuie să achite 5950 de lei cheltuieli de judecată.

” Solutia pe scurt: Respinge recursurile formulate de pârâţii Consiliul Judeţean Braşov şi Spitalul Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, precum şi de către terţul intervenient Consiliul de Administraţie al Spitalului Clinic de Psihiatrie şi Neurologie Braşov, împotriva sentinţei civile nr. 796/CA/11.09.2019, pronunţată de Tribunalul Braşov – Secţia a ll-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, pe care o menţine. Obligă recurenţii pârâţi, în solidar, să achite intimatului reclamant Grigoriu loan- Alexandru suma de 5.950 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă. Pronunţată, în condiţiile art.396 alin.(2) din Codul de procedură civilă, azi data de 21 ianuarie 2020. Document: Hotarâre  38/2020  21.01.2020 ”, se arată în hotărâre.

Cu toate că este un subiect de interes, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea nu scoate un cuvânt despre aceste procese. În schimb organizează conferințe de presă după conferințe pentru a nu spune nimic…

Precizam ca totul a plecat de la organizarea concursului de manager. Comisia de examinare a vrut sa-l scoata din joc pe medicul Grigoriu. În cărți era altcineva, că așa se practică la Brașov. Numai că medicul a mers pe mâna justiției și a câștigat. Oare nu ar fi normal ca organe de anchetă să intre pe fir să scormonească puțin cazul? Poate se află și cum au intrat alți angajați din conducere pe posturi pregătite special.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: