Graficele de gardă din Centrele de Permanență Brașov pentru luna iunie 2020

GRAFICELE DE GARDA PENTRU LUNA IUNIE 2020
Pentru a veni in intampinarea pacientilor nostri, PMF Brasov continua sa informeze toti pacientii, privind graficul de garzi a Centrelor de Permanenta din judetul Brasov.
Pacientii se pot adresa la aceste Centre de Permanenta in afara orelor de program a medicilor de familie, precum si in zilele libere.

Programul Centrelor de Permanenta este urmatorul:
Luni – Vineri de la ora 15:00-08:00
Sambata – Duminica / Sarbatori legale 08:00-08:00

In aceste Centre de Permanenta serviciile medicale sunt oferite de catre medicii de familie si de asistentii medicali, care impreuna formeaza echipele de garda.

   Noi nu stăm!!! Noi muncim pentru pacienții noștri!!! Suntem zi de zi la muncă, vorbim mult la telefon, consultăm la distanță, dar și la cabinet anumite cazuri (dificil de diagnosticat telefonic)… când nu suntem la cabinet, sunt colegii noștri, care stau precum gardienii și veghează asupra pacienților noștri … a tuturor, în Centrele de Permanență.
NOI … suntem medicii de familie. Chiar dacă despre noi nu se vorbește, noi suntem aici aproape de toți pacienții noștri.
NU aglomerați spitalele și urgențele, pentru că, colegii noștri salvează viața poate chiar a unui prieten sau a unei rude a dumneavoastră … Suntem aici lângă dvs. pentru susținere și informații utile … trebuie doar să ne SUNAȚI!!!  

AICI puteti accesa Graficele de Garzi si datele de contact ale Centrelor de Permanenta 

#MEDFAM ASTRA GRUP BRAȘOV
#MEDO BRAȘOV
#BARTOLOMEU AVANGARDEN BRAȘOV
#PREDEAL
#RÂŞNOV
#VICTORIA
#FELDIOARA
#HĂRMAN_SÂNPETRU_BOD
#HOGHIZ_JIBERT_BUNEŞTI_COMANA
#ŞINCA_VECHE_ŞINCA_NOUĂ_MÂNDRA
#LISA_RECEA_UCEA_VIŞTEA

Ne puteti gasi si pe pagina de Facebook AICI

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: