Goidescu în tandem cu Ialomițianu la alegerile locale. ADN îl susține pe fostul liberal la Primăria Brașov

În cadrul unei conferințe de presă, Ionel Goidescu a declarat că ADN îl susține pe fostul liberal, Gheorghe Ialomițianu, la Primăria Brașov. Partidul va avea listă de candidați atât pentru Consiliul Județean, cât și pentru Consiliul Local.  La nivel de județ, de comunități rurale, există candidaturi la mai mult de 30 de localități din cele 48.

”La nivelul municipiului am evaluat și am ajuns la concluzia că varianta cea mai potrivită este ca să nu propunem candidat și să susținem o candidatură care are toate șansele să fie câștigătoare la Primăria Municipiului Brașov.  Eu cred în acest lucru, am văzut și anumite evaluări, sunt convins că acest lucru se poate întâmpla, ca actualul primar să plece.  Vedem foarte clar că suntem captivi unei situații care trenează de o perioadă de timp, de mandate chiar, cel puțin în ultimele două mandate Brașovul stagnează, să nu spun că a pierdut ritmul cu dezvoltarea față de alte municipii.

Am convenit să susținem un candidat care am considerat noi că are toate șansele de reușită, urmând ca să prezentam lista completă la municipiu și Consiliu Județean. La nivel de județ, de comunități rurale, am stabilit candidaturi la mai mult de jumătate din localități, din cele 48, am stabilit la mai mult de 30 de localități.  La municipiu am convenit să depunem lista pentru candidatura la Consiliul Local, urmând să susținem candidatura celui pe care îl susținem noi cu cele mai mari șanse, domnul Ialomițianu.” a declarat Ionel Goidescu.

Liderul ADN va candida pentru presedintia Consiliului Judetean Brasov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: