Gheorghe Ialomițianu: „Siguranța brașovenilor e mai presus de orice”

Duminica aceasta, brașovenii își aleg noul primar și Consiliul Local. Gheorghe Ialomiţianu candidează din partea ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor) la funcția de primar al municipiului Brașov.

„Siguranța oamenilor cade în sarcina conducătorului comunității. Ca primar al brașovenilor nu voi accepta ca viața să le fie pusă în pericol. Voi amenaja pasaje subterane în zona Astra-Micșunica și în Bartolomeu, pentru ca oamenii să nu mai treacă peste calea ferată, când merg la cimitirele de acolo. Vorbesc de două proiecte, de două pasaje pe care actualul primar le-a promis din anul 2008 și pentru care nu s-a făcut nimic. De asemenea, pasajele din Triaj și Craiter trebuie modernizate. Avem nevoie de pasaje moderne și conforme cu realitățile și civilizația anilor 2020, curate, iluminate, dotate cu sistem de supraveghere și conectate la Poliția Locală,”, declară Ialomițianu.

Candidatul ALDE la Primăria Municipiului Brașov adaugă: „Vreau să înființăm posturi de Poliție Locală în fiecare cartier, să revenim la acel sectorist al cartierului, pentru un plus de siguranță acordat cetățenilor noștri. Acesta va supraveghea tot viața în cartiere, în parcuri și locurile de joacă, în piețe, printre blocuri și în zona platformelor de colectare a gunoiului menajer. În zone ca Gara Brașov sau Bartolomeu, dar nu numai, trebuie să rezolvăm rapid situația persoanelor fără adăpost. Siguranța pe mijloacele de transport în comun trebuie să fie reevaluată. Apoi, să luăm măsurile care se impun”.

Pe Gheorghe Ialomiţianu, candidatul ALDE, îl găsiţi la poziţia 7 pe Buletinul de vot pentru primar al Brașovului. Tot acesta deschide lista candidaților ALDE la Consiliul Local al municipiului Brașov.

Acest articol a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Brașov. CMF: 21200063.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: