Gheorghe Ialomițianu: „Reduc taxele și impozitele locale ca primar al Brașovului”

Mai sunt 2 săptămâni până la alegerile locale din 27 septembrie. Pe Gheorghe Ialomiţianu, candidatul ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor), îl găsiţi la poziţia 7 pe Buletinul de vot pentru primar al Brașovului. „Ca primar al Brașovului voi reduce taxele și impozitele locale pentru persoanele fizice și pentru firme. Reducerea se va compensa prin creșterea încasărilor la bugetul local de la impozitul pe venit. Trebuie să înființăm parcuri industriale ale municipiului Brașov. Acolo se vor crea locuri de muncă bine plătite pentru brașoveni”, afirmă Ialomițianu.

„Primarul Brașovului are datoria să îmbunătățească condițiile de muncă și de viață ale oamenilor. Firmele brașovene asigură peste 70% din veniturile la bugetul Primăriei Brașov. Ele asigură locuri de muncă pentru cetățenii Brașovului, dar și pentru cei care domiciliază în localitățile din Zona metropolitană. Multe societăți funcționează în împrejurimile Brașovului, însă oferă și asigură locuri de muncă pentru locuitorii municipiului Brașov. Ca primar, voi încheia un parteneriat între Primăria Municipiului Brașov și primăriile din zona metropolitană, pentru a crea oportunități și facilități fiscale și bugetare. Dar și pentru a atrage investiții în această zonă, în special din fonduri europene”, e mesajul lansat de Gheorghe Ialomițianu.

Parteneriat între Primărie, firme și Universitatea Transilvania

Fostul ministru de Finanțe mai transmite: „Vom realiza un parteneriat între Primărie, mediul de afaceri brașoven și Universitatea Transilvania, pentru a-i da o utilitate Centrului CATTIA. Va fi în beneficiul tuturor: vor câștiga firmele, studenții și profesorii, bugetul municipiului Brașov. În această criză economică apărută în pandemie, voi interveni imediat pentru ca mediul de afaceri să fie ajutat de către Primărie, prin acordarea de facilități fiscale și bugetare. Aceasta trebuie să se întâmple acum, când firmele au nevoie de susținere pentru a rezista crizei, pentru a păstra locurile de muncă și pentru ca veniturile brașovenilor să nu fie afectate, ba chiar îmbunătățite. Am soluții și am alături un colectiv de specialiști de valoare, cu experiență, cu idei și dornici de muncă. Vom rezolva rapid aceste probleme, în maxim 2 luni. Pentru ca brașovenii să aibă condiții de muncă și de viață cât mai bune, să fie bine plătiți acasă și să nu mai plece la muncă în străinătate, departe de familii”.

Acest articol a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Brașov. CMF: 21200063.

Cuvinte cheie:

gheorghe ialomitianu

primar brasov

primarul brasovului

alegeri brasov

alegeri locale

parcuri industriale

taxe brasov

impozite brasov

 

One thought on “Gheorghe Ialomițianu: „Reduc taxele și impozitele locale ca primar al Brașovului”

  • 15 septembrie 2020 la 11:38
    Permalink

    Tovarasul IaloMILITIANU,crezi ca mai merge cu “O SA”?,cate spitaluri s-au construit cand erai mare si tare in guvernul “ALA”,cate salarii au fost taiate cu 25%? Si cine a dorit reducerea si impozitarea pensiilor cu 15%? Chiar crezi ca locuitorii Brasovului inghite “galusca”?De ce nu s-a construit “Comarnic-Brasov”? Sa va aduc aminte ce afirmatie a facut Radu Berceanu despre autostrada? Ati fost de acord!!! R.B.- ‘cat sunt eu ministrul transporturilor aceasta autostrada NU SE VA CONSTRUI”! Intrebat: de ce? raspuns tipic acelui guvern din care ati facut parte-PENTRU CA NU VREAU EU! De ce nu ati intervenit pentru Brasov-ul pe care “il iubiti”?

    Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: