Gheorghe Ialomițianu: „Modernizez piețele Brașovului, înființez piețe noi și vom organiza piețe volante în cartiere”

Brașovenii își vor alege noul primar. Mai sunt 2 săptămâni până atunci, până la alegerile locale programate duminică, 27 septembrie. Gheorghe Ialomiţianu e candidatul ALDE (Partidul Alianța Liberalilor și Democraților) la funcția de primar al Brașovului. Îl veți găsi la poziţia 7 pe Buletinul de vot.

Piețele Brașovului și comerțul care se desfășoară în piețe îl preocupă în mod special. „Se impune modernizarea Piețelor agroalimentare din Brașov și înființarea de alte piețe. Vreau să înființăm piețe noi, pentru a le asigura condiții optime, de comerț civilizat atât producătorilor, cât și cumpărătorilor. Când vorbim de cumpărători mă refer la cetățenii Brașovului, în primul rând, dar și la turiști și la cei care ne vizitează orașul. Mi-am propus ca în fiecare cartier al Brașovului să funcționeze câte o piață agroalimentară. De asemenea, vom înființa piețe volante în cartiere. Aceste lucruri le voi realiza în maxim 2 luni. Ca primar al Brașovului, le voi reda producătorilor și cumpărătorilor respectul și atenția de care trebuie să se bucure și pe care le merită din plin”, transmite Ialomițianu.

De asemenea, Gheorghe Ialomițianu deschide lista de candidați propuși de ALDE pentru Consiliul Local Brașov. „Pentru primar e foarte important să fie susținut de o echipă bună de consilieri, de o echipă puternică. În echipa mea sunt mulți tineri. Cred în tineri, am lucrat și colaborez foarte bine cu tinerii. Mă bazez pe tineri. Ca și la primar, candidații ALDE la consiliu se vor afla la poziția a 7-a pe buletinul de vot”, spune Ialomițianu.

Acest articol a fost comandat de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Brașov. CMF: 21200063.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: