Germania a inclus județul Covasna pe lista „zonelor de risc“ din România. Brașovul, în continuare în zona roșie

Nou județ inclus de Germania pe lista „zonelor de risc“ din România, pentru care sunt aplicate restricții la intrarea pe teritoriul său. Este vorba de Covasna. Astfel, rezidenții din Covasna, pe lângă cele 12 județe și București, trebuie să respecte, din 23 septembrie, anumite condiții pentru a intra în Germania

“În continuarea precizărilor din data de 17 septembrie 2020, privind modificarea condițiilor de intrare pe teritoriul Republicii Federale Germania în contextul pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că autoritățile germane au actualizat lista «zonelor de risc» din România, cu intrare în vigoare din 23 septembrie 2020.

Ca urmare a acestei actualizări, județul Covasna a fost introdus în categoria de risc. La acest moment, ținând cont de aceste ultime decizii ale autorităților germane, alături de municipiul București, 12 județe din România se află pe lista «zonelor de risc»: Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Caraș-Severin, Covasna, Iași, Ilfov, Neamț, Prahova, Vaslui, Vâlcea”, arată un comunicat transmis de MAE.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: