George Scripcaru: Voi pune la turnuri și bastioane plăcuțe cu numele Consiliului Județean ca să nu mai spună lumea că noi suntem de vină pentru starea deplorabilă în care se află”

Primarul George Scripcaru s-a arătat nemulțumit de modul în care sunt întreținute turnurile și bastioanele istorice din Brașov. Acesta susține că până se face trecerea patrimoniului la Primăria Brașov, obligația de a se ocupa de întreținerea clădirilor aparține exclusiv Consiliului Județean Brașov. ”Toți care trec pe acolo, că vorbim de turiști, că vorbim de brașoveni au impresia că aceste clădiri aparțin Primăriei Brașov. Mă gândesc, poate voi pune plăcuțe în dreptul turnurilor și bastioanelor cu numele Consiliului Județean. Așa va ști toată lumea cine le administrează și cine ar trebui să le îngrijească” a precizat George Scripcaru, primarul Municipiului Brașov.

Precizăm că de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea nu s-a mai ocupat de întreținerea clădirilor, acestea fiind lăsate în paragină. Astfel, toate turnurile și bastioanele au scări deteriorate, iar Centrul de Agrement Tâmpa a fost abandonat de aproape 3 ani.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: