Generalul Gabriel Răducanu a fost trecut în rezervă. Președintele Iohannis a semnat decretul

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 17 decembrie a.c. decretul privind trecerea în rezervă a generalului de flotilă aeriană – cu o stea Răducanu Gabriel din Ministerul Apărării Naționale – la data de 30 decembrie 2020.

Precizăm că Gl.fl.aer.conf.univ.dr Gabriel RĂDUCANU este unul dintre cei mai apreciați generali ai României, fiind perceput ca un bun profesionist, serios, corect, cu o bogată experiență în domeniu și conduită ireproșabilă.

De asemenea, ieri, 16 decembrie 2020, la sediul Academiei Forţelor Aeriene “Henri Coandă”, s-a desfăşurat trecerea în rezervă a domnului col. Radu Ciuciuc, a domnului plt.adj.pr. Vasile Negulici și a domnului plt.adj.pr. Costel Fîșie.
Ceremonia organizată cu această ocazie a avut loc pe platoul instituţiei, unde s-a dat citire mesajului Şefului Statului Major al Forţelor Aeriene şi au fost înmânate diplomele de excelenţă în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru anii de activitate meritorie în instituţia noastră. Ca urmare a contextului epidemiologic generat de infectarea cu SARS-CoV-2, activitatea s-a desfăşurat în cadru restrâns, cu respectarea regulilor şi măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.
“Vă mulţumim pentru devotament, tenacitate şi munca depusă, iar acum, la sfârşit de carieră militară, comunitatea academică vă doreşte pensie lungă, multă sănătate şi putere pentru a vă bucura de cei dragi.” a fost mesajul comandantului (rectorului) Academiei Forțelor Aeriene” Henri Coandă”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: