Gaudeamus Quartet în recital la Sala Patria!

Un nume sonor în lumea muzicală, Gaudeamus Quartet este unul dintre cele mai longevive cvartete din România și, deși componența cvartetului s-a schimbat de-a lungul celor peste trei decenii de activitate concertistică, acest nume reprezentant pentru Filarmonica Brașov a excelat pe importante scene muzicale din țara și din străinătate, fiind prezent și în acest an pe scena Festivalului George Enescu.

       În prezent  membrii cvartetului sunt: Lucia Neagoe – vioara I, Raluca Irimia – vioara II, Leona Varvarichi – violă și Ștefan Neagoe – violoncel, soliști-concertiști ai Filarmonicii Brașov. Aceștia vor sustine Marti, 24 septembrie 2019, de la ora 18.30, la sala mica Patria, primul recital din stagiunea 142 cu un program ce cuprinde lucrările Cvartet op. 95 în fa minor de L. van Beethven și Cvartet nr. 1 în mi minor “Din viața mea” de B. Smeetana. Biletele se găsesc la Sala Patria și pe www.bilet.ro.

Biletele se găsesc la Sala Patria, din B-dul 15 Noiembrie, nr. 50 A dar și pe www.bilet.ro. Costul unui bilet este de 50 Ron.
Program casierie:
Luni – Miercuri: 12 – 15
Marți – Joi: 16 – 18

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: