Gata! Poliția și Jandarmeria din Brașov intră tare. Câți brașoveni au fost verificați într-o zi

Direcția de Sănătate Publică informează că în județul Brașov, 37 de persoane sunt în carantină și 1.443 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

■ Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2. Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în județul Brașov, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală.

■ Inspectoratul de Poliție Județean, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista”, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Nicolae Titulescu” și Poliția Locală au continuat misiunile, acționând integrat pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru asigurarea ordinii și siguranței publice.
Astfel, în cursul zilei de ieri, efective formate din aproximativ 300 de polițiști, jandarmi și poliţişti locali au verificat peste 1.370 de persoane şi 54 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.
În urma activităţilor efectuate, au fost identificate 3 persoane care nu au respectat măsura de autoizolare la domiciliu, acestea fiind sancționate contravențional și plasate în carantină instituţionalizată.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: