Gata! Brașovul va avea de toate după vizita premierului Orban. Spitale, aeroport, autostradă, săli polivalente…

Premierul Ludovic Orban a efectuat vineri o vizită pe șantierele unde se lucrează la ”ciotul” de autostradă Râșnov-Cristian și la aeroportul Ghimbav. Bineînțeles, chiar dacă suntem încă în stare de alertă și trebuie să avem grijă la distanțarea socială, ”agaricii” de partid și-au făcut apariția pe șantiere, nu de alta, dar să nu fie premierul singur pe câmp. Astfel, toți atârnătorii liberali s-au aliniat frumos în spatele premierului care a dar frâu liber fanteziilor electorale. Acesta a povestit cum vor curge râuri cu lapte și miere pentru brașoveni, cum vor fi construiți kilometri de autostrăzi, spital regional, sală polivalentă, aeroport și multe altele. Cu mențiunea că, aceleași cuvinte sunt auzite de brașoveni de vreo 10 ani, iar aceleași proiecte sunt scoase de la naftalină doar în campaniile electorale.

Dacă prezența pe șantiere a primarilor și a constructorilor era firească, prezența membrilor de partid chiar nu își avea rost, mai ales că unii dintre aceștia nu au realizat nimic pentru acest județ sau municipiu, ba din contră, doar au profitat.

Din păcate pentru brașoveni, după ani buni de administrație liberală, au rămas doar cu vorbe. Aeroportul realizat doar 30%(martie), spitale desființate sau aflate sub orice critică, cu igrasie pe pereți, turnuri și bastioane lăsate ani la rând în paragină, un centru de agrement care se degradează, bănci putrezite, etc. Acestea sunt realizările din ultimii 4 ani, nimic concret pentru județul Brașov…

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: